Μεθυσμένο χταπόδι με κρεμμύδια
Υλικά:
Σ ένα τηγάνι το οποίο έχει κάψει προσθέτετε το χταπόδι και το κρεμμύδι, και αφήνετε για λίγη ώρα μέχρι το χταπόδι να βγάλει το ζουμί του.
Στη συνέχεια προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αφήνετε να βράσει για 10'. Σερβίρετε συνοδεύοντάς το με ένα ωραίο ρύζι πιλάφι.
Υλικά:
- 1 κιλό χταπόδι κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 4 μέτρια κρεμμύδια σε φέτες
- 2 φύλλα δάφνης
- μερικοί κόκκοι μπαχάρι
- αλάτι και πιπέρι
- 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
- 1 ποτηράκι λευκό κρασί
- 1 κούπα τριμμένη ντομάτα
Σ ένα τηγάνι το οποίο έχει κάψει προσθέτετε το χταπόδι και το κρεμμύδι, και αφήνετε για λίγη ώρα μέχρι το χταπόδι να βγάλει το ζουμί του.
Στη συνέχεια προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αφήνετε να βράσει για 10'. Σερβίρετε συνοδεύοντάς το με ένα ωραίο ρύζι πιλάφι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου